Pages Navigation Menu

Rimeligste Taekwondoklubb i Oslo.

Sko, drakter og Bjerke TKD-tøy

Sko: Nå er sommeren snart her og det betyr at det blir en del utetrening. Da er det godt å ha med seg godt skotøy, og aller best for føtter er egne Taekwondo-sko for å unngå vridningsskader i ankler. Dette blir spesielt viktig for de som skal til sommerleir (hele 19 fra oss hittil!!!).

Butikken Fighter har noen fine nye sko som kan anbefales. Gå til filialen ved Storgata (like ved Gunerius) og prøv hvilken skostr. som passer. Så kan vi ta et kollektivt innkjøp.

Drakter: De som drar på sommerleir, bør ha minst en drakt ekstra til å skifte. Egne TTU-drakter kan kjøpes via webshopen på www.ttu.no. Vi kommer også til å bruke TTU sine overtrekksdrakter, som er veldig flotte.

Bjerke-gensere: Kjempeflott er om flest mulig av de som skal på sommerleir også har Bjerkegensere og t-skjorter, som kan kjøpes fra vår egen spreadshirt (leveringstid inntil 3 uker). Disse ønsker vi også å bruke ved stevner for å markere oss.

 

Leave a Comment