Pages Navigation Menu

Rimeligste Taekwondoklubb i Oslo.

Bli medlem

Hvordan bli medlem?

Status inntak nye medlemmer:

Barnepartier (dessverre fullt)

Ungdom/voksne (15 år+ åpent).

For barn: Send gjerne en e-post til morten@bjerketaekwondo .no om du ønsker å stå på vår venteliste

Når du har vært på noen treninger hos oss, kall det gjerne prøvetreninger(*) (se nederst), er vi helt sikre på at du finner deg til rette i vår klubb med det gode miljøet vi er kjent for! Da er det på tide å melde seg inn. Si fra til en trener så får dere informasjonen som trengs til det. Det vil være et skjema på nett som skal fylles ut, men akkurat nå er det ikke tilgjengelig pga. bytte av medlemssystem. (straks skjermaet finnes blir det postet her)

Når du er registrert i klubben, vil du få tilsendt faktura på e-post fra medlemsadministrasjonssystemet vårt. Første gang følger det med en AvtaleGiro-blankett som alle fylle inn og levere til oss, da den også inneholder informasjon om bindingstid.  Vi ønsker at medlemmer selv etablerer avtalegiro.

Litt om avtalegiro:
For å opprette en avtalegiro, må du først utføre en betaling i nettbanken til klubben. Bjerke taekwondoklubb tilbyr AvtaleGiro, og du vil da få et spørsmål om å inngå avtale.
Normalt sett går det 4-6 uker før AvtaleGiroen blir aktiv.”
Alder for å være med: Barn som går i andre klasse eller eldre  – oppfordrer damer/kvinner/jenter til å være med. Om dere melder på barna deres – Bli med selv også. Mange av foreldrene til barna i klubben trener selv!

Kontingenter og treningsavgift

Barn 12 år og yngre: 150,- per måned

Ungdom/voksne, 13 år og eldre: 300,- per måned.

Man må binde seg for 6 eller 12 måneder.

Fordelen ved å binde seg i 12 måneder er gratis drakt!

I tillegg er det en årskontingent på 300,- Årskontingenten faktureres på april fakturaen, eller når du begynner.  (til Bjerke Taekwondo Klubb, Oslo Idrettskrets og Norges Kampsportforbund). + administrasjonsgebyr på kr. 5,-

Barn < 13 år forsikres gratis gjennom NIF, mens de over 12 år får en pliktig forsikring for 80,-/år.

 

Litt om kontrakten med klubben:

Husk å lese alle vilkår i kontrakten før du signerer og returener den til oss. Det er Norges kampsportforbund som administrerer disse, ikke klubben.

Dersom du skulle melde deg (eller ditt barn) ut av klubben, må dere gjøres skriftlig etter følgende regler (hentet fra kontrakten):

Prisene gjelder treningsavgift for oppgitt tidsrom. Medlemskontingent fastsatt av årsmøtet, inkl. skadeforsikringspremie og medlemspass via Norges Kampsportforbund, kommer normalt i tillegg. Kontrakten er uoppsigelig i kontraktsperioden og må sies opp skriftlig en – 1 – måned før kontraktsutløp dersom denne ikke skal fortsette å løpe. Dersom kontrakten ikke er sagt opp ved utløp av første kontraktsperiode, kan den deretter sies opp med 2 mnd. skriftlig varsel

(*) Prøvetimer

Vi gir dere muligheten for 2 prøvetimer. BTK er ikke forsikret mot ikke-betalende utøvere, så prøvetrening skjer helt og holdent på eget ansvar. Det har vist seg å være for mye administrasjon med barn som allikevel ikke ønsker å gå, så vi vil ikke refundere innbetalt treningsavgift – derfor dette tilbudet om prøvetimer.

Si fra til treneren før prøvetimen. Treneren kan avvise utøver for prøvetime dersom partiet er fullt. Max 25 utøvere når det er 2 instruktører.

Husk at det er kun ved påmelding og betaling at plassen er sikret. Selv om man har vært på prøvetime er man er da ikke garantert plass dersom partiet blir fullt før man har meldt seg på.