Pages Navigation Menu

Rimeligste Taekwondoklubb i Oslo.

Sommerleir 2011

Nå begynner det å bli på tide å planlegge den årlige Taekwodo sommerleiren. TTU har allerede bestemt at den skal holdes på Brandbu i siste uken i juni. Begynn derfor allerede nå å planlegge etter dette. (etter Hudøy for de som går på Løren skole).

Fjorårets sommerleir var helt fantastisk og det blir sikkert minst like bra i år. Dette er virkelig en opplevelse å være med på. Foreldre som følger barna sine får også garantert en fantastisk opplevelse selvom de selv ikke driver med taekwondo. Se TTU sine egne bilder fra i fjor, ved å klikke HER.

Mer informasjon kommer straks vi har mer. Følg med på TTU sine sommerleirsider her.

Oppdatering 14/3:
Dato for sommerleir er fra mandag 27. juni til fredag 1. juli.

Det er viktig at foreldre som selv ikke er utøvere samordner dere for fordeling av ansvar for barn. Det er ikke slik at klubbledelsen tar på seg dette ansvaret annet enn å hjelpe til. Knut har sagt seg villig til å være kontaktperson for foreldre. Nærmere info kommer på vårt årsmøte den 7. april.

Oppdatering 2 14/3:
Per Arne er hovedansvarlig for organsiering og påmelding av turen.

Oppdatering 17/3:
Flyer2011

Oppdatering 27/3:
Priser er nå lagt ut her: Klikk

Oppdatering 8/4
E-postadresse til Per Arne er sommerleir@bjerketaekwondo.no

fra mandag 27. juni til fredag 1. juli

Leave a Comment