Pages Navigation Menu

Rimeligste Taekwondoklubb i Oslo.

Gradering lørdag 2/12-12

Neste helg, lørdag 02.12.2012 er det gradering i Sola på Løren skole. Mester Løbak, 4. dan, er sensor. Selv for de som ikke skal gradere vil det være nyttig å se på. Dessuten er gradering alltid spesiell anledning for medlemmene og klubben.

FOR alle medlemmer gjelder, spesielt de som skal gradere, draktene må være rene, pene og strøket. OG alle skal ha de riktige merkene på draktene. Se link: http://bjerketaekwondo.no/wp-content/uploads/2012/11/logoer1.jpg

De som har kjøpt drakt via klubben skal ha fått eller få disse merkene. Henvend dere til instruktør på ditt parti. De som har kjøpt drakt selv kan kjøpe hvert av merkene til 50,- per merke. Da betaler du ganske enkelt til klubben ved å overføre penger og ta med bekreftelse på betaling. Vi ønsker å unngå kontantbetalinger.

Gradering starter kl 10. Vi begynner med barn og etterpå voksne. Hvitbelter kommer først og deretter høyere og høyere.

Kyosanim, Anja Skagmo, er ansvarlig for gjennomføring. Hun ønsker seg sikkert noen som kan stille opp med saft, kaffe, frukt og kaker til graderingen: skagmo@getmail.no

mvh

Frode