Pages Navigation Menu

Rimeligste Taekwondoklubb i Oslo.

Mester Løbak kommer til oss og Oppsal.

Søndag 18. november kommer Mester Løbak til oss for å holde trening. Dagen før. på lørdag 17. er han på Oppsal, og vi er invitert. Se e-post fra Oppsal:

*Treningslørdag med master Jon Lennart Løbak, 17. november* Lørdagen 17. november får vi i Oppsal TTU besøk av master Jon Lennart. I den forbindelse ønsker vi også å invitere dere i Bjerke til å komme og trene med oss.

Hovedfokus for dagen vil ligge på pensum, siden det nærmer seg gradering. I tillegg til pensum vil det også bli en time med sverdtrening (kyung-dang), under sverdøkta vil det være aldersgrense på

12 år ELLER minimum blått belte. (ellers åpent for ALLE)

*Program*

Plan for dagen er som følger:

1300 – 1430 Taekwondotrening

1430 – 1445 Pause

1445 – 1600 Taekwondotrening

1600 – 1630 Matpause

1630 – 1730 Sverdtrening

*Sted*

Vi trener i gymsalen på Oppsal skole, adressen er Vetlandsveien 79. Man kan komme seg dit med kollektivtransport ved å ta linje 3 mot Mortensrud til Oppsal, eller å ta buss 79 mot Holmlia til Kampheimveien. Det er et lite stykke å gå fra begge disse stoppene (5-10 minutter). Hvis man trenger hjelp til å finne fram kan man kontakte Ida. (Se under påmelding)

*Påmelding*

Denne dagen koster ingenting å være med på, men vi ønsker påmelding så vi kan planlegge treningene best mulig og finner ut hvor mange sverd

(/kosteskaft) vi må skaffe. Påmelding må inneholde navn, alder, beltegrad og hvilke treninger man skal være med på. Hvis du skal være med på sverdtrening og har eget tohåndssverd du har tenkt å bruke er det fint om du sier ifra om det. Påmelding sendes til Ida på epost:

ida@spiskake.com eller sms: 97193885 innen /12. november/

Tilleggsinfo om sverd: Hvis du vil være med på sverdtreninga så fikser vi kosteskaft som deles i to på midten (det er jo  ikke  akkurat sverd, men det funker). Dersom det kommer påmeldinger etter fristen så må det fikses selv.