Pages Navigation Menu

Rimeligste Taekwondoklubb i Oslo.

Gradering lørdag 27. april

Kjære alle medlemmer!

Lørdag 27. april arrangerer klubben gradering for sine medlemmer. De som kan gradere har allerede fått beskjed om dette av sin trener.

Det er selvfølgelig anledning til å ta med foreldre, søsken og besteforeldre. Alle er hjertelig velkommen!

Denne dagen feirer vi også at Bjerke Taekwondo er 5 år! Vi ønsker å markere at vår suverene Kyosanim, Frode Willoch, har grunnlagt denne klubben og at han med sine mange års erfaring innen sporten har bidratt til at så mange andre har blitt inspirert til bli utøver av taekwondo. Så dette blir en dobbelt festdag verdt et besøk. Kanskje vanker det også en overraskelse eller to…?!

Tradisjonen tro blir det muligheter for å kjøpe noe å spise og drikke i pausen.

Til de av dere som skal gradere- her kommer en liten huskeliste:

¿ Doboken ( treningsdrakten) må være ren og nystrøket. Husk klubbmerke på venstre arm og TTU-merket på venstre bryst- hvis du er usikker på nøyaktig plassering så spør treneren din!

¿ Vær nøye på at beltet er riktig knyttet!

¿ De som har medlemspass må ta det med. De som ikke har det fra før får dette i forbindelse med graderingen.

¿ Still forberedt! Graderingen er som en liten eksamen der du skal vise det du har lært for Masteren din og det er naturlig at du kjenner litt sommerfugler i magen på en slik dag. Det er viktig at du øver godt i forkant- ikke bare at du deltar på treningene, men også at du trener hjemme.

¿ Husk å spise og drikke godt i forkant da graderingen ofte varer en stund og det kan bli lenge til en skikkelig pause. Ta med vannflaske og f.eks en banan.

¿ Husk å ha det gøy!

Graderingen starter kl 10:00, men møt opp senest en halvtime før for registrering. Vi starter med graderingen av barna, først de minste og så de eldre og til slutt de voksne.

Gleder oss til se så mange som mulig av dere til en morsom og spennende opplevelse!