Pages Navigation Menu

Rimeligste Taekwondoklubb i Oslo.

Bli med på Oppsal til helgen!

Treningslørdag med Master Jon Lennart på Oppsal 25. mai

Vi i Oppsal TTU vil gjerne invitere våre venner i Bjerke Taekwondoklubb til å bli med på treningslørdagen vår med Master Jon Lennart Løbak 25. mai. Vi holder til i gymsalen på Oppsal skole, hvis det er vanskelig å finne veien dit kan man kontakte Ida (ida@spiskake.com eller 97193885).

Program:

12.00 – 13.30: Grunnteknikk høybelter
13.30 – 14.30: Lunsj og poomse-teori
14.30 – 15.45: Poomse
16.00 – 17.00: Kamp-relatert trening

Første økt vil være retta mot de som har blått belte eller høyere. Vi har bedt om å trenes i Dwit-chagi og Dwihuryogi. De med lavere grad er selvsagt også velkommen, men nivået vil ikke justeres ned for å tilpasses disse.

Teori-delen tar for seg filosofien bak poomsene. Ang. lunsj kjøper vi inn litt frukt og grønt, og litt å drikke, annen mat må man ta med selv.

Poomse-treningen vil inkludere grunnteknisk utførelse av deler av poomsene, samt å øve på poomser som helhet.

Kamp-treningen vil innebære en del putesparking og øvelser for å bruke teknikkene våre raskt og hardt.

Påmelding og spørsmål

Påmelding og evt spørsmål sendes til Ida på ida@spiskake.no eller 97193885, med beskjed om navn, ca alder, beltegrad og hvilke økter man har tenkt å være med på innen onsdag 22. mai. Dette er viktig informasjon både for de som skal handle inn til lunsj og for å planlegge øktene best mulig.

Mvh,

Oss i Oppsal TTU