Pages Navigation Menu

Rimeligste Taekwondoklubb i Oslo.

Gradering mai

Kjære alle medlemmer
Det nærmer seg gradering og her kommer informasjon om dagen og viktige datoer i forkant av graderingen. Vi ber om at denne e-posten leses nøye da det er mye viktig informasjon her.

18. og 19. mai: Styrketest og teoriprøve/ (barn mandag – voksne tirsdag)
Vi kommer til å gjennomføre en styrketest basert på TTUs krav. Disse kravene er ikke absolutte, men teller som en del av graderingen og vi ser blant annet på innsatsvilje. Antall repetisjoner og tiden man har til rådighet står her: http://bjerketaekwondo.no/TTU%20pensum%20dansk.pdf
Det blir også teoriprøve denne dagen for de over 13 år med grønt belte og over. Denne gangen vil vi ta den i fellesskap (muntlig), slik at dere forstår hva vi mener med teoriprøve. Fra neste gradering vil hver enkelt medlem måtte gjøre dette på egenhånd. Vi mener dette er en glimrende måte å tilegne seg nødvendige kunnskaper om trening og pensum.

Vi gjør også oppmerksom på at pensum enn så lenge kun er på dansk, så vi anbefaler alle å se gjennom på forhånd for å sjekke om det er noe man ikke forstår. (samme link som over).

Dersom man ikke ønsker å gradere denne gangen, anbefaler vi likevel å være med på denne økten da den gir både god trening og forståelse av pensum.
22. mai: Påmeldingsfrist – NB! Ikke meld dere på FØR dere har fått godkjennelse fra trener.

* MINIMUMSKRAV – kunne alle sine poomsaer og selvforsvarsteknikker 100% *

Etter godkjennelse gjør dere som tidligere. Informasjon om dette finnes her:
http://bjerketaekwondo.no/2013/12/hvordan-bestille-gradering-2/
30. mai: Graderingsdag! Sted: Oppsal skole
Denne gangen er Sola opptatt (loppemarked) så vi har slått oss sammen med vår vennskapsklubb, Oppsal Taekwondo, og dermed blir det mange utøvere. Vi deler derfor dagen i to hovedgrupper. Hvitt, gult og grønt belte starter kl. 11. Det vil være åpent i gymsalen fra kl. 1030 og vi oppfordrer til å møte opp i god tid!

Utøvere med blått belte og over bes møte opp  senest kl. 1330. Vi vet ikke eksakt tidspunkt denne gruppen vil starte da vi gjør oss helt ferdig med hvitt til grønt belte – både gradering og diplomutdeling før vi begynner med blått og over.

På gradering graderer vi etter beltegrad, så hvitt belte begynner og d! eretter går vi oppover i gradene. Utøverne blir delt opp i grupper som blir annonsert på graderingsdagen.

Etter hver respektive hovedgruppe blir det fellesbilde før vi feirer med kake, brus/juice og snacks.

Betaling:
Graderingen koster 350kr. Dette må innbetales til klubbens konto i forkant av graderingen. Faktura kommer på e-post etter at dere har meldt dere på som beskrevet over. Ta med kvittering på betalt graderingsavgift og lever til trener.

Annen praktisk informasjon:
Det er viktig at de som skal gradere har ren, pen og aller helst strøket drakt. Alle må ha klubb- og TTU-merket korrekt sydd på drakten. Informasjon om dette finnes her:
http://bjerketaekwondo.no/2012/11/husk-merker-p-draktene/

Husk også å ha nyklipte negler og de som har langt hår må huske strikk.

Vi oppfordrer til å ta med familie og venner, for dette blir en dag med mye fin taekwondo og god stemning! Det er også veldig nyttig å se på for de som ikke skal gradere.

Skulle noe være uklart ikke nøl med å ta kontakt enten på mail eller på trening.

Vi gleder oss til en flott graderingsdag sammen med vår vennskapsklubb på Oppsal!

Hilsen styret og trenerne